Ja estan disponibles les entrades per al Fesporrat 2018!

Encapçala el cartell Xavi Sarrià, que estarà acompanyat per Doctor Prats, Prozak Soup i Jazzwoman

Cartell Fesporrat 2018defEl regidor de Joventut, Pere Barber, ha anunciat la posada en funcionament de la web a través de la qual es poden adquirir les entrades per a l’edició del 2018 del Fesporrat. Encapçala el cartell Xavi Sarrià, que estarà acompanyat per Doctor Prats, Prozak Soup i Jazzwoman.

Altea acollirà una nova edició del Fesporrat el pròxim 29 de setembre amb les actuacions de Xavi Sarrià, que presenta el seu primer disc “Amb l’esperança entre les dents”; l’alegria contagiosa de Doctor Prats, presentant “Venim de Lluny”; Jazzwoman, arriba a Altea amb el seu disc “Bagheera”, una de les sensacions de l’onada de hip-hop, trap i ritmes llatins en valencià; i els Prozak Soup, amb el seu còctel explosiu de metal i electrònica.

Esta quarta edició del festival de música en valencià tindrà lloc el 29 de setembre a la Carpa Festera d’Altea, situada a l’aparcament del Camí de l’Algar.

Després de l’oferta conjunta de llançament junt a l’Alonis Sona, ja es poden adquirir les entrades únicament per assistir al Fesporrat a un preu de 8€ de manera anticipada. Com assenyalava Pere Barber, “hem mantingut el preu de l’any passat i continuem apostant per grups de molta qualitat i de primer nivell a l’escenari del Fesporrat”.

Les entrades anticipades, a preu reduït, estaran disponibles fins el 28 de setembre, a partir d’eixe dia passaran a costar 12€ i també hi hauran disponibles a taquilla.

 Enllaç per adquirir les entrades:

https://www.notikumi.com/2018/9/29/fesporrat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: